Om oss


Medarbetare

Robin Havervall

Ina Malmsten


Idé och vision

Vi anser att den som tar hjälp av en marknadsförings-konsult endast ska betala om arbetet är effektivt och ger resultat. Därför är det självklart för oss att vara transparenta i processen och ge våra kunder full kontroll över hur marknadsföringsbudgeten spenderas. Vi erbjuder en testmånad, för att du som kund ska kunna säkerställa vår expertis, innan ett längre avtal signeras. Vi tror på vårt koncept och våra strategier och samarbetar endast med företag där vi ser förbättringspotential. Vi är en byrå du kan lita på!


Bakgrund

SEMify’s grundare och VD, Robin Havervall, var med och drev onlinebyråerna May & Barrow AB och Identify AB mellan 2012 – 2014. Under denna tid hjälpte han många stora företag inom olika branscher.


Under sommaren 2013 arrangerade Google ett webseminarium som Robin höll för den nordiska AdWords-marknaden. Våren 2014 anlitades Robin återigen av Google, och höll i två intensiva certifieringskurser i Google AdWords. Resultaten var strålande och majoriteten av deltagarna blev certifierade.


Kort efter sistnämnda Google-projekt, anlitades Robin av ett utländskt företag och fick därmed erfarenhet från den norska marknaden. Efter ett år utomlands, flyttade Robin tillbaka till Sverige för att starta SEMify.


Robin har hjälpt kunder i Sverige, Norge, England, Tyskland och USA samt arbetat mot den danska och finska AdWords-marknaden.


SEMify är en certifierad Google Ads-byrå!

partnerbadge horizontal